top of page

Ste že korak bližje zdravju in odličnemu počutju.

Edino predavanje o prehrani, ki ga boste kadarkoli potrebovali.

Informacije na pladnju

Tako je, to predavanje je strukturirano tako, da dobite vse potrebne informacije, da lahko zaživite polno, zdravo in fit življenje. Ne le, da vam bo prehrana jasna, znali boste tudi kasneje ločiti kvalitetno informacijo od plevela, saj ne gre za predavanje, kjer bi se učili definicij beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Svet tega ne potrebuje.

2

Najlažji in najučinkovitejši prehranski načrt

Diete ne delujejo - to je dejstvo. Ampak se res moramo celo življenje omejevati s kalorijami? Je odrekanje zares potrebno, da smo lahko zadovoljni s svojim telesom? V resnici je prehrana zelo enostavna in sami že vemo, kaj je zares dobro za nas - le spomniti se moramo. 

3

Adijo, kronične bolezni!

Dotaknili se bomo teme o najpogostejših kroničnih boleznih ter razjasnili, zakaj je vedno več težav "znormaliziranih". Dandanes težave, kot so bolečine v želodcu, napihnjenost, menstrualne bolečine, pojav bolezni v starosti in podobno jemljemo kot nekaj normalnega. Na srečo lahko s prehrano vplivamo na vse to in še veliko več.

4

Ne gre za dieto.

Brez skrbi, ne gre za nobeno popularno "low carb", keto, ločevalno in podobno dieto. Tudi nobenih praškov se ne promovira. Gre za celovito spremembo načina, kako na hrano gledamo in kako spremeniti odnos do nje ter kako lahko postane naš največji zaveznik.

5

Ostale informacije

Predavanje bo v soboto, 18. marca ob 10:30 v živo, v prostorih vadbenega centra Trening plac. Rezervirajte si približno 2 uri, vmes bo po potrebi še pavza, na voljo pa bom za vsa dodatna vprašanja.

Prispevek je 60€, oziroma 40€ za aktivne člane.

Sprouts_edited.jpg

Prijava

Uspešno ste bili prijavljeni
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page